Manchester Unitedin entinen maalivahti Sergio Romero on tehnyt sopimuksen Italian pääsarjassa pelaavan Venezian kanssa.

Argentiinalaisvahti jätti Unitedin viime kauden jälkeen sopimuksensa päätyttyä. Romero, 34, pelasi manchesteriläisseurassa kuuden vuoden aikana 61 ottelua, joissa hän piti yhteensä 39 nollapeliä. Enimmäkseen hän toimi kirittäjänä ykkösvahti David de Gealle.

Manchester Unitedin ja Romeron yhteinen aika ei päättynyt sopuisimmalla tavalla. Argentiinalaistorjuja olisi halunnut jättää Unitedin jo kesällä 2020, kun de Geaa saapui kirittämään myös Sheffield Unitedista lainalta palannut Dean Henderson.

Romero olikin siirtoikkunan viimeisenä päivänä lähellä siirtyä Evertoniin, mutta United vaati hänestä liian suurta korvausta Toffeesin makuun. Monien yllätykseksi Romero jätettiin lisäksi ulos Unitedin miehistöstä Mestarien liigan lohkovaiheeseen, kun kolmanneksi torjujaksi valittiin nykyisin 38-vuotias Lee Grant.

Unitedin kokoonpanovalinnat olivat herättäneet ihmetystä ja närää jo edeltävälläkin kaudella, kun Romero jäi penkille FA Cupin ja Eurooppa-liigan välierissä, vaikka hän oli pelannut lähes kaikki aiemmat ottelut kummassakin kilpailussa.

Romero jatkoi Unitedissa sopimuksensa loppuun saakka, mutta hän kävi myös harjoittelemassa Argentiinassa, eikä hän ollut viime kaudella kertaakaan edes kokoonpanossa mukana.

Argentiinan A-maajoukkueessa Romero on esiintynyt 96 kertaa, useammin kuin yksikään toinen maalivahti.

Venezia FC

@VeneziaFC_EN
Argentine goalkeeper Sergio Romero arrives on a free transfer.

Romero, 34, is Argentina’s all-time most-capped goalkeeper and spent the last six seasons at Manchester United.

veneziafc.it/en/news/sergio…

#ArancioNeroVerde 🟠⚫️🟢