Manchester Unitedin laitahyökkääjä Facundo Pellistri sanoo, että hänen unelmasiirtonsa Englantiin oli kaatua viime hetkellä hänen vanhan signeeraustyylinsä takia.

Uruguylainen Pellistri, 19, siirtyi Unitediin viime vuonna kotimaansa liigaseurasta Peñarolista. Kauppa saatiin maaliin siirtoikkunan viimeisen päivän lähestyessä loppuaan, mutta hetkellisesti näytti jo huonolta.

– Siirtoni meni läpi kymmenen minuuttia ennen takarajaa. Lähdin harjoituskeskuksesta ja allekirjoitin sopimuksen, tein sen asianajajan kanssa videopuhelussa, kertasi Pellistri The Athleticille.

– Allekirjoitin kaikki paperit, joita oli paljon niin englanniksi kuin espanjaksi. Mutta sitten, kun luulin kaiken olevan valmista, United soitti minualle sanoakseen, että allekirjoitukseni on tehty väärin. Uruguayn jalkapalloliiton papereissa oli vanha allekirjoitukseni, jota käytin lapsena.

– Kun nousin Peñarolin ykkösmiehistöön, joukkuekaverini kiusasivat minua, koska kirjoitin nimeni kuin vauva. He sanoivat, että minun on parannettava sitä, joten vaihdoin aikuisempaan versioon. Mutta vanha nimikirjoitukseni oli vain F.A.C.U.N.D.O P.E.L.L.I.S.T.R.I., ja se oli yhä kaikissa jalkapalloliiton virallisissa papereissa, joten minun oli allekirjoitettava kaikki sopimuspaperit uudestaan vanhalla tavallani.

– Kaikki asiakirjat oli tulostettava ja allekirjoitettava uudelleen. Meidän oli odotettava vahvistusta pitkään. United pyysi tunnin lisäaikaa siirtoikkunaan. Olin niin huolissani, koska jos papereissa olisi ollut jotain vikaa, en olisi voinut siirtyä Unitediin, mutten myöskään pelata Peñarolissa.

– Tyttöystäväni päivitti jatkuvasti Unitedin verkkosivuja nähdäkseen, kerrottiinko siellä siirrostani. Lopulta hän huusi, että Manchester United on laittanut minut sivuilleen. Me kaikki rupesimme juhlimaan.

Pellistri on toistaiseksi päässyt vasta penkille Unitedin edustusjoukkueessa. Tämän kauden hän viettää lainalla espanjalaisessa Alavésissa.