Mestaruussarjassa pelaavan Bournemouthin keskikenttäpelaaja David Brooks kertoo, että hänellä on todettu imusolmukesyöpä.

Brooks, 24, vetäytyi Walesin viimeisimmältä maajoukkuekomennukselta sairauden takia, ja keskiviikkona hän kertoi tilanteestaan enemmän sosiaalisessa mediassa.

– Minun on todella vaikea kirjoittaa tämä viesti. Minulla on diagnosoitu toisen vaiheen Hodgkinin lymfooma ja aloitan hoidot ensi viikolla.

– Vaikka tämä on tullut järkytyksenä minulle ja perheelleni, ennusteeni on myönteinen, ja olen varma, että toivun tästä täysin ja palaan pelaamaan mahdollisimman pian.

Bournemouthin toimitusjohtaja Neill Blake kommentoi Brooksin diagnoosia seuraavasti:

– Jokainen ihminen AFC Bournemouthissa tekee kaikkensa auttaakseen ja tukeakseen Davidia ja hänen perhettään hänen toipumisjaksonsa aikana.

– Emme aseta mitään arviota hänen paluupäivälleen. Annamme Davidille kaiken hänen tarvitsemansa ajan parantumiseen ja teemme kaikkemme auttaaksemme häntä siinä.

Manchester Cityä ja Sheffield Unitedia aiemmin edustanut Brooks on pelannut Bournemouthin edustusjoukkueessa 91 ottelua tehden niissä yhteensä 18 maalia ja syöttäen 12.