Chelsea nappasi keskiviikkona Mestarien liigassa voiton Malmö FF:stä lukemin 4-0. Suvereeniä esitystä jäivät varjostamaan kuitenkin Romelu Lukakun ja Timo Wernerin loukkaantumiset.

Lontoolaiset ottivat odotetusti pelin haltuun jo ensiminuuteista lähtien ja tilanteita sateli kohti vieraiden maalia tasaiseen tahtiin läpi ottelun. Avausmaalissa sinipaidat onnistuivat lopulta yhdeksännellä peliminuutilla.

Asialla oli topparipari Andreas ChristensenThiago Silva. Silva keskitti boksin sisään kulmapotkun jälkitilanteesta ja Christensen latasi pallon verkon perukoille. Maali oli tanskalaispuolustajalle uran ensimmäinen lontoolaisseuran väreissä. Kesällä 2015 Chelseaan liittynyt Christensen ehti pelata peräti 136 kamppailua ilman maalia.

137 - Andreas Christensen has scored his first ever goal for Chelsea in what is his 137th competitive appearance for the club. He is Chelsea's 14th different goalscorer in all competitions this season. Array.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kun kamppailua oli takana 21 minuuttia, tuli sinipaitojen illan ensimmäinen takaisku. Romelu Lukaku kaadettiin rikkeen arvoisesti boksin sisällä ja samalla belgialaiskärki loukkasi nilkkaansa. Jorginho laittoi pallon pilkulta sisään, mutta Lukaku ei kyennyt enää jatkamaan kamppailua. Nähtäväksi jää, kuinka paha loukkaantuminen on.

Lukakun loukkaantuminen ei jäänyt Thomas Tuchelin miehistön ainoaksi murheeksi, sillä myös toinen hyökkääjä, Timo Werner, loukkaantui vielä avausjakson loppupuolella. Saksalaishyökkääjän peli päättyi takareisivammaan.

Hyökkääjäkaksikon loukkaantumisista huolimatta sinipaidat aloittivat ryminällä myös toisen jakson. Sitä oli ehditty pelata vain kolme minuuttia, kun vaihdosta kentälle tullut Kai Havertz chippasi pallon verkon perukoille lähietäisyydeltä.

Noin kymmenen minuuttia Havertzin osuman jälkeen jo aiemmin rangaistuspotkusta onnistunut Jorginho pääsi uudelleen kokeilemaan onnistumista pilkulta, eikä italialainen epäonnistunut tälläkään kertaa. Enempää osumia ei kamppailussa enää nähty.

Kentällä nähtiin lopulta myös suomalaisväriä, kun Niklas Moisander pääsi kentälle kymmenisen minuuttia ennen loppua vierasjoukkueen väreissä.

Juventus kaatoi lohkon toisessa kamppailussa Zenitin ja jatkaa lohkokärjessä. Chelsea jatkaa toisella sijalla, kolme pistettä italialaisten perässä. Malmö jatkaa sarjajumbona ilman pisteitä.