Hollantilainen Vitesse ei ollut koskaan voittanut englantilaisjoukkuetta ennen torstaita, 21.10.2021. Sitten sen vieraaksi tuli Nuno Espirito Santon valitsema Tottenhamin kokoonpano, jota vastaan Gelre Domen näytölle saatiin loppuvihellyksen kaikuessa lukemat 1-0.

Spursin portugalilaisluotsi käytti erikoisia sanankäänteitä puhuessaan sarjasta, jota pelataan nyt historiassa ensi kertaa.

– Tällaista tämä on Konferenssiliigassa; aina tulee eteen vaikeita tilanteita. Se oli kova matsi, hyvää joukkuetta vastaan.

Lontoolaisten kokoonpanosta puuttuivat toki Heung-Min Sonin, Harry Kanen tai Lucas Mouran kaltaiset nimet. Toisaalta taas, ei avauskokoonpanossakaan juurikaan aivan keltanokkia nähty.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.
Teksti jatkuu upotuksen jälkeen.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Your team to take on @MijnVitesse! 👇

Hollannin liigassa tällä hetkellä kuudetta sijaa pitävä Vitesse oli Nunon ryhmälle kuitenkin liian kova vastus. Tottenhamin asema maanosan kolmoskisan lohkossa ei ole helppo, muttei mahdotonkaan. Se on saalistanut kolmesta ottelustaan yhden tuloksen laatuaan; tappion, tasapelin ja voiton. Joukkueen maaliero on lohkon paras, mutta sijoitus tällä erää vasta kolmas. Kärkiryhmä Rennes on kolme pistettä Spursia edellä.

– Meillä on kaksi kotipeliä, ja todella uskon että ne riittävät kääntämään tämän vaiheen eduksemme.