Jos jalkapallolähetyksistä jaettaisiin Oscar-palkintoja, voisi Manchester Unitedin ja Liverpoolin välisen ottelun ohjaaja olla vahvoilla.

Liverpool kävi sunnuntaina vierailemassa Old Traffordilla ja murskasi Unitedin 5-0 Valioliigan huippukamppailussa.

[readmore from=Manchester-United]

Paikan päällä oli luonnollisesti seuralegendoja kummankin joukkueen leiristä, mutta Liverpoolin väellä oli ymmärrettävästi hieman hauskempaa katsomossa.

Kun vierasjoukkue siirtyi toisen puoliajan alussa viiden maalin johtoon, tv-kamera poimi kuviin Manchester Unitedin managerilegendan Sir Alex Fergusonin, joka voitti seuran kanssa 26 vuoden aikana kaikkiaan 38 pokaalia. Ferguson puhkui paikallaan tuskaisen olona ja pudisteli epäuskoisena päätään.

Fergusonin tuskailusta tv-lähetys hyppäsi suoraan Liverpool-legenda Sir Kenny Dalglishiin, joka hymyili ja naureskeli lehtereillä sydämensä kyllyydestä.

Sunnuntain tulos nosti Liverpoolin Valioliigassa toiseksi ja pudotti Manchester Unitedin seitsemänneksi.

United on voittanut vain kolme pokaalia sen jälkeen, kun Ferguson jäi eläkkeelle vuonna 2013, eikä Valioliigan mestaruus ole matkannut hänen lähtönsä jälkeen kertaakaan Manchesterin punaiselle puolelle.

Manchester Unitedin nykyinen manageri, joulukuussa 2018 pestinsä aloittanut Ole Gunnar Solskjær johdatti viime kaudella joukkueensa Eurooppa-liigaan loppuotteluun, mutta hän tavoittelee yhä ensimmäistä pystiään Unitedin peräsimessä.

Voit katsoa Fergusonin ja Dalglishin reaktiot alla näkyvältä videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Soccer AM

@SoccerAM
Two very different moods here 🤣