Manchester Unitedin entinen maalivahti Mark Bosnich uskoo, että Ole Gunnar Solskjærin aika joukkueen managerina tulee päätökseen, jos United esiintyy alle odotusten seuraavassa kolmessa ottelussaan.

Sunnuntaina Solskjærin joukot kokivat ison nöyryytyksen, kun Liverpool haki täyden pistepotin Old Traffordilta 5-0-voitolla Valioliigassa. United on nyt pelannut neljä viimeisintä sarjapeliään ilman voittoa ja hävinnyt niistä kolme.

[readmore from=Manchester-United]

Unitedia vuosina 1999-2001 edustanut Bosnich uskoo, että manchesteriläisten seurajohdon on pian pakko reagoida.

– Se (tappio Liverpoolille) oli katastrofi. Sitä ei voi kuvailla mitenkään muuten, kommentoi Bosnich Sky Sportsille.

– Se oli musertavaa. Ensimmäisellä puoliajalla näytti hetken rumalta. Luulin, että Liverpool tekee kuusi, seitsemän tai kahdeksan [maalia].

– Hän (Solskjær) on entinen joukkuekaverini ja haluan hänen pärjäävän hyvin. Mutta en usko, että hänellä oli vaihtoehtoa sanoa muutakaan [kuin että hän on oikea henkilö tehtävään].

– Jos tämä jatkuu, niin seurajohdolle ei jää vaihtoehtoja. Me emme tiedä, onko Manchester United jo lähestynyt ihmisiä valmentajavaihdosta ajatellen.

– Ennen maajoukkuetaukoa on luvassa kolme vaikeaa peliä: Tottenham vieraissa, Atalanta ja sitten Manchester City. Jos United häviää nuo kolme peliä, mihin on nyt massiivinen mahdollisuus, niin en näe oikein mitään muuta vaihtoehtoa [kuin Solskjærin potkut].