Vuodesta 2018 West Hamia edustanut, ja seuran viime aikojen nousujohteista etenemistä toimipisteeltään seurannut Lukasz Fabianski uskoo jatkon Itä-Lontoossa olevan mahdollinen.

– Minun tietääkseni jotain alustavia keskusteluita on käyty, puolalaismaalivahti kertoi kotimaansa Meczykille.

Fabianskin ura Britanniassa on vienyt tämän seitsemän vuoden Arsenal-pestin jälkeen neljäksi vuodeksi Swanseaan, josta takaisin Lontooseen. Otteluita Valioliigassa on tilillä kunnioitettavat 288, ja torjuntavastuu kiinnostaa edelleen. 36-vuotias on seissyt myös Puolan A-maajoukkueen veräjällä 57 ottelussa.

Edellisen kerran Fabianskin ja Ironsin välistä sopimusta jatkettiin viime maaliskuussa, ja se jatkuu tässä muodossaan ensi kesään.

– Ei ole vain West Hamin tapa tehdä sopimuksia kerrallaan vuosi eteenpäin, tietyn iän saavuttaneiden pelaajien kanssa. Se on itse asiassa looginen tapa monestakin syystä.

Ikä ei vielä ole torjujan omasta mielestä este huipputason peleille.

– Valioliiga on jalkapalloilijan unelmien huippu. Tunnen, että voin pelata täällä edelleen. Pitää vain ottaa kaikki askel askeleelta. Jos miettii vaikka Artur Borucia tai muita, huomaa että voi jatkaa menestyksekkäästi vaikka nelikymppiseksi.