Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla, Kansallisliigassa, pelaava Wrexham on nauttinut suurta mediahuomiota sen jälkeen, kun seura siirtyi Hollywood-tähtien Ryan Reynoldsin ja Rob McElhenneyn omistukseen.

Uudet omistajat ovat parhaillaan ensimmäisellä vierailullaan Wrexhamissa ostettuaan sata prosenttia walesilaisseurasta viime helmikuussa. Kanadalainen Reynolds, 45, tunnetaan muun muassa Deadpool-elokuvien päätähtenä. Yhdysvaltalainen McElhenney, 44, taas on yksi näyttelijöistä luomassaan hittisarjassa It’s Always Sunny in Philadelphia.

– Valehtelisimme, jos sanoisimme, että Valioliiga ei olisi unelmamme. Haluamme nousta takaisin Football Leagueen (sarjatasot 2.-4.) ja jatkaa matkaamme ylöspäin, kommentoi Reynolds Sky Sportsin mukaan.

– Miksi emme unelmoisi isosti? sanoi McElhenney.

– Nousu ja putoaminen, ne ovat isoja panoksia. Se oli avain kaikkeen. Emme ole tottuneet tällaiseen kotosalla.

– Wrexham on ollut tässä sarjassa 13 vuotta ja joidenkin asioiden on muututtava.

Wrexham AFC

@Wrexham_AFC
Hey, have a new lock screen 🥰

Our Rob, our Ryan, our floodlights 🔦

📸 @GTPhotography_1

🔴⚪️ #WxmAFC