Englannin Valioliigan jäntäpäässä Norwich kärsi pahan tappion, kun se hävisi kotikentällään Leedsille lukemin 2-1. Ottelun kaikki maalit nähtiin toisella jaksolla muutaman minuutin sisään Leedsin mennessä kahdesti johtoon.

Ensiksi Leedsin Raphinha hassutti koko Norwich puolustusta ja laukoi pallon voimalla verkkoon. Vain pari minuuttia myöhemmin Raphinhan vietävänä ollut Norwichin 19-vuotias toppari Andrew Omobamidele puski kulmapotkusta kotijoukkueen tasoituksen.

Kolme minuuttia Rodrygo ampui kaukaa, ja veto lipsahti helposti Norwichin veskarin Tim Krulin käsien läpi verkon perukoille.

Pirteästi esiintynyt Norwichin Teemu Pukki laukoi kerran itse hyvin, mutta veto viuhui takakulmasta ohi. Lisäajalla Pukki loi vielä loistopaikan Milot Rashicalle, mutta kosovolainen hutaisi pallosta ohi.

Leeds nousi voittonsa ansiosta kymmeneen pisteeseen putoamisviivan yläpuolelle Burnleyn ohi. Norwich jatkaa sarjajumbona kahdella pisteellä.