Entinen valioliigapelaaja, Tottenhamin kannattajaksi tunnustautuva Darren Ambrose kritisoi kovin sanoin kärkipelaaja Harry Kanea.

Heikkovireinen Spurs nöyrtyi lauantaina kotonaan Manchester Unitedille 0–3, eikä ollut suuri ihme, että manageri Nunon potkuista tiedotettiin maanantaina.

Ambrose nosti talkSPORT-kanavalla tikunnokkaan erityisesti Englannin maajoukkueen kapteenin Kanen, joka ei näyttänyt kentällä kovinkaan kiinnostuneelta.

[readmore from=Harry-Kane]

Manchester City yritti ostaa Kanen kesällä yli sadalla miljoonalla punnalla, mutta Spurs halusi pitää kultakimpaleestaan kiinni.

– Mitä hänellä on tällä hetkellä meneillään? Tarkoitan, että olemme kaikki sanoneet sen ja mielestäni Tottenhamin olisi pitänyt silloin ottaa rahat. Heidän olisi pitänyt ottaa rahat ja rakentaa joukkuetta uudelleen, sanoi Ambrose.

– Katson Harry Kanea. Seurasin häntä tarkkaan, ja hän laskeutuu niin syvälle. Cristian Romero oli eilen Harry Kanea suurempi uhka hyökkäyssuuntaan ja hän on keskuspuolustaja.

Ambrose pohti, pelasiko Kane jonkinlaista omaa peliään, koska ei pitänyt managerin tekemisistä.

Kane, 28, on maailmanluokan maalintekijä, mutta Tottenhamin kanssa hän ei ole voittanut vielä ainuttakaan merkittävää pokaalia.