Teemu Pukin edustama Norwich on karmeassa kurimuksessa Valioliigassa. Kun sarjaa on takana 10 kierrosta, joukkue on taulukon hännillä kahdessa pisteessä.

Kanarialintujen kaudesta uhkaa tätä menoa tulla kaikkien aikojen huonoin Valioliigan historiassa. Tällä hetkellä kyseenalainen ennätys on Derbyn 11 pistettä kaudelta 2007–08.

Norwich hävisi sunnuntaina kotonaan Leedsille 1–2. Seuraaaksi Norwich kohtaa Brentfordin, Southamptonin, Wolverhamptonin ja Newcastlen.

– Katsoessa otteluohjelmaa nousee huoli. Mistä seuraavat kolme pistettä ovat tulossa, kysyy Skotlannin maajoukkueen ex-puolustaja Alan Hutton BBC:llä.

[readmore from=Norwich]

– Sitä miettii, mihin suuntaan he ovat menossa. (Manageri) Daniel Farke on ollut täällä pitkään ja suoriutunut hyvin. Joskus tarvitaan äänen muutos – jonkin on muututtava.

Monen mielestä Farke on erotettava heti, jos Norwich mielii haaveilla sarjapaikan säilyttämisestä.

– Onko tämä pelaajaryhmä riittävän hyvä säilymään liigassa? Eivät ole, ellei jokin muutu, ja ilmeinen asia olisi tietysti managerin vaihtaminen, seuran ex-laituri Darren Eadie toteaa BBC:lle.

– Jos he haluavat pysyä Valioliigassa tällä kaudella, heidän on tehtävä muutos.

Samoilla linjoilla on Norwichin entinen kärkipelaaja Chris Sutton, jonka mukaan pelitilannemaalien tekeminen on turhan vaikeaa tällä hetkellä.

– Me kaikki tunnemme Norwichin mallin, mutta jos Norwich aikoo antaa potkut Daniel Farkelle, heidän on annettava potkut pian.