Wolves jatkoi vakuuttavia peliesityksiä ja kasvatti tappiottomien pelien putken jo viiteen otteluun, kun se kaatoi kotikentällään Evertonin maalein 2-1.

Ottelun avausjaksolla Wolves oli täysin suvereeni. Everton oli hätää kärsimässä koko nelivitosen ajan ja kotijoukkueella oli riittävästi paikkoja ratkaista ottelu.

Verkko heilui ensimmäisen kerran Jordan Pickfordin selän takana jo vartin pelin jälkeen. Raul Jiménez antoi rangaistusalueen sisällä näppärän syötön Hwang Hee-Chanille, joka sijoitti pallon tolpan kautta maaliin. Eteläkorealaishyökkääjä oli kuitenkin ollut tilanteessa niukasti paitsiossa, joten maali hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen.

Wolves ei hylätystä maalista lannistunut. Se jatkoi vyöryä kohti Everton-maalia ja sai ansaitun palkinnon 28. peliminuutilla.

Rayan Aït-Nourin antama kulmapotku tavoitti Max Kilmanin, ja englantilaispuolustaja puski Wolves-uransa ensimmäisen maalin. 1-0.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

1 - Max Kilman has scored his first ever goal for Wolves, on what is his 44th appearance for the club in all competitions. Bullet.

Vain hetkeä myöhemmin Wolves siirtyi jo kahden maalin karkumatkalle. Ben Godfrey antoi katastrofaalisen syötön alaspäin suoraan Jiménezin jalkaan, joka tsippasi pallon yli Pickfordin. 2-0.

For the first time since October 2020, Raúl Jiménez has scored a Premier League goal for Wolves at Molineux.

RJ9 is back. 😍

Rafa Benítezin luotsaama Everton paransi peliään huomattavasti toiselle puoliajalle. Se vei jakson maalipaikat 11-2, mutta kahden maalin takaa-ajoasemasta se ei enää onnistunut nousemaan pisteille.

Alex Iwobin 2-1-kavennusmaali ottelun 66. peliminuutilla jäi Evertonin ainoaksi osumaksi. Tasoitusmaali ei tosin ollut kaukana, mutta Anthony Gordonin pusku viisi minuuttia ennen loppua meni hiuksenhienosti ohi José Sán vartioiman maalin.

Kautensa kolmella tappiolla aloittanut Wolves on nyt kerännyt peräti 16 pistettä seitsemästä edellisestä ottelustaan. Loistava vire on nostanut Sudet jo Valioliigan sarjataulukon seitsemännelle sijalle. Jo kolmannen peräkkäisen tappion kärsinyt Everton puolestaan on pudonnut sijalle kymmenen.