Manchester City kohtaa kotonaan Etihad Stadiumilla keskiviikon Mestarien liigan kamppailussa belgialaisen Club Bruggen.

Joukkueiden kohtaaminen Belgiassa päättyi Cityn murskaavaan 5-1-voittoon, mutta Bruggen valmentaja Philippe Clement julistaa joukkueensa haluavan pisteitä Manchesterista.

– En koskaan ajattele mistään ottelusta, että emme voisi saada pisteitä. Se ei vain sovi mitenkään ajattelutapaani, Clement sanoi.

– Haluan nähdä taistelevan ryhmän, joka pelaa lujaa. Haluamme pisteitä joka pelistämme. Tehdään siis tässä kohtaa selväksi, että emme ole millään luokkaretkellä.

Clement tietää, että keskiviikkona on vastassa yksi maailman parhaista joukkueista. Belgialaisen mukaan edellisessä kohtaamisessa oli loppunumeroista huolimatta myös paljon hyvää.

– Se ei ollut parhaita pelejämme, mutta tämä on uusi haaste. Meidän pitää olla valmiita pelaamaan paremmin.

Belgialaisten maalia vartioi entinen Liverpool-vahti Simon Mignolet. Hän kohtaa keskiviikkona vanhan joukkuekaverinsa Raheem Sterlingin.

– Hän oli jo Liverpoolissa mahtava pelaaja. En ole todellakaan yllättynyt hänen upeasta urastaan. Raheem on käsittämätön pelaaja, Mignolet hehkutti.

– Totta kai Raheem haluaisi varmaan pelata enemmän, mutta Cityn pukukopissa on niin paljon lahjakkuutta ja kilpailua, että se on välillä hankalaa.

Pep Guardiolan luotsaama Manchester City kohtaa itseluottamusta uhkuvat belgialaiset keskiviikkona kello 22.00 alkaen.