Liverpoolin ex-hyökkääjä Fernando Torres sanoo, että Mohamed Salah on hänestä tällä hetkellä maailman paras pelaaja.

Salah, 29, on säväyttänyt tehoillaan jo aiemmilla kausillaan, eikä egyptiläistähti ole jättänyt ketään kylmäksi kuluvallakaan sesongilla: 14 ottelussa on syntynyt yhteensä 15 osumaa ja kuusi maalisyöttöä.

Liverpoolia vuosina 2007-2011 edustanut Torres, 37, oli tiistaina seuraamassa, kun Anfieldin isännät kaatoivat toisen hänen entisen seuransa Atlético Madridin Mestarien liigassa 2-0. Liverpool kysyi Torresilta verkkosivuillaan, onko Salah hänestä tällä hetkellä maailman paras jalkapalloilija.

– Sataprosenttisesti. Eikä nyt puhuta vain tästä kaudesta, hän on ollut uskomaton 2-3 viime kauden ajan, kommentoi Espanjan entinen maajoukkuekärki.

– Pelaajille mietitään aina henkilökohtaisia palkintoja, kun he voittavat joukkueen kanssa pokaaleja samaan aikaan, mutta minusta hän on ollut yksi maailman kahdesta tai kolmesta parhaasta pelaajasta viimeisten 5-6 vuoden ajan. Se on uskomatonta.

Torres pelasi Salahin kanssa lyhyesti Chelseassa kaudella 2013-14, mutta egyptiläislaituri ei vielä tuolloin noussut tähtipelaajaksi Valioliigassa.

– Hän rikkoo ennätyksiä ja jatkaa maalien tekemistä. Me juttelemme välillä, ja olen todella onnellinen hänen puolestaan, koska hänellä oli aluksi hieman vaikeaa Englannissa, mutta hän on mahtava tyyppi ja mahtava pelaaja ja hän näyttää sen maailmalle