Valioliigan joukkueet ovat pelanneet tästä kaudesta vasta 10 tai 11 ottelua. Lauantaina managerinsa Daniel Farken irtisanoneen Norwichin urheilutoimenjohtaja Stuart Webberin laskelmien mukaan hänen joukkueellaan niitä on jäljellä vielä 27.

LUE DANIEL FARKEN VIIMEISESTÄ PÄIVÄSTÄ NORWICH-LUOTSINA TÄÄLTÄ.

Kausi on siis edelleen vahvasti alkupuolellaan. Tästä huolimatta – tai toiselta kannalta katsottuna tästä johtuen – Farke oli jo neljäs valioliigamanageri, joka saa loppukaudeksi keksiä itselleen uusia haasteita.

Tottenhamin Nuno Espirito Santo, Newcastlen Steve Bruce, valmentajanvaihdoksistaan pahamaineisen tunnetun Watfordin Xisco Munoz, sekä nyt Farke, ovat kaikki katselleet ovea muutaman kuukauden sisään. Valtava ihme ei olisi, mikäli omilla tasoillaan kovassa kurimuksessa olevat, Aston Villan Dean Smith ja Manchester Unitedin Ole Gunnar Solskjær lisättäisiin piankin listan jatkoksi.

– Tässä täytyy olla kyse jonkinlaisesta ennätyksestä, BBC:n livefeedissä pohditaan.

Kuka menee mihinkin ja kenen tilalle, pohditaan monella taholla. Norwichin tiedote ei uudesta luotsista vielä hiiskunut, mutta onhan sellaiseksi ainakin vahvoja vaihtoehtoja oltava olemassa.

Mestaruussarjan puolella legendaariselle tasolle ehtinyt, 72-vuotias Neil Warnock sai lähteä Middlesbroughn peräsimestä myös lauantaina. Hänen tilalleen veikkaillaan vahvasti Sheffield Unitedia viimeksi vetänyttä Chris Wilderia.