Crystal Palacen hyökkääjä Wilfried Zaha on kiistänyt kommentit, joiden mukaan hän harkitsee maajoukkueuransa päättämistä.

Norsunluurannikon päävalmentaja Patrice Beaumelle selvensi aiemmin tällä viikolla tyytymättömän oloisena, miksi Zahaa, 28, ei valittu tämän kuun maaotteluihin.

– Hän pyysi olla tulematta, koska hän palaa aina maajoukkuekomennukselta kotiin sairaana, sanoi Beaumelle Goalin mukaan.

– Hän haluaa miettiä maajoukkueuransa jatkoa.

– Minä haluan sotilaita ja taistelijoita, jotka tulevat maajoukkueeseen vaikka jalkapuolena. Tämä on viesti, jonka haluan lähettää jokaiselle pelaajalle kovaa ja selkeästi.

Zaha kertoi perjantaina tiedotteessaan oman versionsa tapauksesta ja kumosi Beaumellen väitteen maajoukkueuran jatkon miettimisestä.

– Lukuisista lehtijutuista huolimatta en ole ikinä sanonut, että mietin jatkoani maajoukkueessa.

– Norsunluurannikon paidan päälle pukeminen on kunnia, jota en ikinä pidä itsestäänselvyytenä.

– Edellisellä maajoukkuetauolla sain virustulehduksen matkustaessani ja olin kipeä palatessani kotiin. En pystynyt harjoittelemaan ja jouduin jättämään väliin Crystal Palacen ottelun Arsenalia vastaan.

– Koska en tunne oloani täysin toipuneeksi, puhuin valmentajan kanssa ja pyysin häneltä lupaa jättää kaksi seuraavaa peliä väliin.

– Olen tietysti käytettävissä tulevaisuudessa ja toivon maajoukkueelle menestystä seuraavaan kahteen otteluun.