Manchester Unitedin rämpiminen sai jatkoa viikonloppuna, kun City piti naapuriaan pilkkanaan ja voitti Old Traffordilla pelatun paikallisottelun 2-0-lukemin.

Tappion myötä Manchester Unitedin piste-ero kärkeen kasvoi yhdeksään ja joukkue valahti sarjataulukon kuudennelle sijalle. Samalla myös paine norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjærin ympärillä kasvoi.

The Athleticin mukaan Solskjær saa jatkaa tehtävässään, vaikka tulokset ja peliesitykset ovat olleet viime aikoina umpisurkeita. Unitedin johtoporras kuitenkin toivoo yhä, että norjalainen saa manchesterilaisseuran menestymään.

Vaikka välitöntä potku-uhkaa ei tiettävästi ole, listasi Manchester Evening News mahdolliset ehdokkaat Solskjærin korvaajaksi.

Paikallislehden listalta löytyy viisi nimeä: Brendan Rodgers, Mauricio Pochettino, Erik ten Hag, Zinedine Zidane ja Ralf Rangnick.

[readmore from=Manchester-United]

Vedonlyöntisivustot pitävät todennäköisimpänä valintana Leicesterissä loistavaa työtä tehnyttä Rodgersia, mikäli Solskjær saa kenkää. Pochettino oli vahva ehdokas Unitedin manageriksi Mourinhon potkujen jälkeen, mutta työskentelee nyt PSG:ssä. Ajaxin huippuiskuun saanut ten Hag saattaisi olla kiinnostunut tehtävästä ensi kesänä, mutta kesken kauden hän tuskin lähtee amsterdamilaisseurasta.

Zidane on listatuista nimistä ainoa, joka ei tällä hetkellä työskentele missään. Hänen on kuitenkin aiemmin kerrottu olevan kiinnostunut ainoastaan Ranskan maajoukkueen tai PSG:n päävalmentajan tehtävistä.

Saksan Bundesliigassa useaa eri seuraa luotsannut Rangnick puolestaan toimii Lokomotiv Moskovan urheilukehityspäällikkönä. Hän on aiemmin ollut ehdolla Unitedin tekniseksi johtajaksi sekä urheilutoimenjohtajaksi, mutta nyt lyhytaikainen päävalmentajan pesti on mahdollinen vaihtoehto.