Manchester Unitedin ex-laitapuolustaja Patrice Evra on avautunut Luis Suárezista The Diary of a CEO -podcastissa.

Nykyään Atlético Madridia edustava hyökkääjä Suárez sai aikoinaan pitkän pelikiellon, kun hänen katsottiin solvanneen Evraa rasistisesti Liverpoolin ja Unitedin vuoden 2011 ottelun yhteydessä. Muutamaa kuukautta myöhemmin Suárez sivuutti Evran, kun joukkueet kättelivät ennen seuraavaa kohtaamista.

Nyt Evra kertoi podcastissa, kuinka hän myöhemmin näki Suárezin kadulla Manchesterissa ja oli omien sanojensa mukaan ”valmis hyökkäämään”.

– Katsoin häntä ja mietin, että nyt se tapahtuu. Tämä on se hetki. Hän käveli, ja näin hänen lapsensa ja vaimonsa hänen takanaan. Käännyin pois. Ajattelin, että jos tekee hänelle jotain, sitä ei voi tehdä hänen perheensä edessä. Joten en kadu sitä, koska luulen, että se olisi päättynyt huonosti. En tehnyt sinä päivänä mitään, ranskalainen kertasi.

Kaksikko kohtasi jälleen toisensa vuoden 2015 Mestarien liigan loppuottelussa.

– Puhuin Neymarin kanssa. Hän (Suárez) käveli ohi ja tuli kättelemään minua. Hän kysyi, oletko ok. Sanoin olevani ok. Joten ei kaunaa, mutta emme ehdottomasti ole lähdössä yhdessä lomalle, totesi Evra.

– En tunne minkäänlaista vihaa. En kutsu Luis Suárezia rasistiksi, koska en tunne häntä tarpeeksi hyvin kutsuakseni häntä siksi, mutta sinä päivänä hän käytti rasistista sanaa.

Evra myönsi antaneensa Suárezille anteeksi. Hänen mukaansa kyse on koulutuksesta – kukaan ei synny rasistiksi.

Lähde: Liverpool Echo