Skottiseuran Rangersia luotsaava Liverpool-ikoni Steven Gerrard on BBC:n mukaan korkealla uutta manageria etsivän Aston Villan papereissa.

Villa kartoittaa parhaillaan korvaajaa Dean Smithille, joka sai potkut viikonloppuna.

Entinen huippupelaaja Chris Sutton uskoo, että Gerrard olisi valmis jättämään Rangersin siirtyäkseen Villaan. Toinen ex-hyökkääjä Charlie Nicholas puolestaan pitäisi sitä erikoisena, jos Gerrard lähtisi Glasgow’sta ja ottaisi ohjat Villassa.

– He ovat putoamistaistossa. Onko hän tosissaan? Gerrard vaihtaisi mestaruuden voittamisen Rangersin kanssa seuraan, joka hänen on rakennettava uudestaan – kuten hän teki mennessään Ibroxille?

– Hänen pitäisi vahvistaa tuota Villan joukkuetta yhtä paljon henkisesti kuin fyysisesti. Olisi kamikaze-ratkaisu Gerrardilta edes harkita sitä, Nicholas toteaa Scottish Daily Expressin mukaan.

Nicholas ei usko, että manageriuransa alkutaipaleella olevalla Gerrardilla olisi kiire siirtyä Valioliigaan tässä vaiheessa.

– En usko, ellei kyseessä olisi hänelle sopiva seura – sellainen, joka olisi nousussa, eikä hänen tarvitsisi aloittaa kaikkea alusta ja tehdä kaikkea perustyötä, jota hän on joutunut täällä tekemään. Uskon hänen etsivän seuraa, jossa on mukava pohja, jonka päälle voi rakentaa.