Chelsean tekninen neuvonantaja Petr Čech toivottaa entisen joukkuekaverinsa Frank Lampardin tervetulleeksi takaisin Valioliigaan.

Tuoreiden lehtitietojen mukaan Lampardista, 43, on tulossa sarjajumbo Norwichin uusi päävalmentaja. Kanarialinnut antoi viime viikonloppuna potkut entiselle käskyttäjälleen Daniel Farkelle, jonka alaisuudessa Norwich ehti napata 11 kierrokselta vain viisi pistettä.

Lampard valmensi viimeksi Chelseaa, josta hän sai potkut viime tammikuussa. Hänen seuraajansa Thomas Tuchel johdatti lontoolaiset heti ensimmäisellä kaudenpuolikkaallaan Mestarien liigan voittoon, ja tällä hetkellä sinipaidat ovat Valioliigan piikkipaikalla.

Aikanaan Chelseassa Lampardin kanssa pelannut Čech, 39, uskoo, että hänen entinen joukkuekaverinsa on valmis uuteen pääsarjapestiin, vaikka edellinen kerta Valioliigassa päättyi pettymykseen.

– Hänellä on kaikki tarvittavat ominaisuudet Valioliiga-manageriksi, kommentoi Čech Talksportille.

– Jos jokin seura on kiinnostunut hänestä tai lähestyy häntä, ja heillä on oikeanlainen projekti Frankille, niin he huomaavat, että hän on jalkapallomies, joka rakastaa jalkapalloa ja valmentamista samalla intohimolla kuin hän rakasti pelaamista.

– En ole yllättynyt, että hänen nimensä on nyt esillä. Se on vain ajan kysymys, milloin hänet nähdään taas Valioliigassa.