Valioliigasta tuttu hyökkääjä Andy Carroll on tehnyt kahden kuukauden sopimuksen Mestaruussarjassa pelaavan Readingin kanssa.

Carroll, 32, edusti viimeksi kasvattajaseuraansa Newcastlea, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen. Valioliigassa hän on pelannut myös West Hamissa ja Liverpoolissa, joka maksoi hänestä reilut kymmenen vuotta sitten 41 miljoonaa euroa, mikä oli tuohon aikaan ennätyssumma brittipelaajasta.

Ura Liverpoolissa ei kuitenkaan koskaan lähtenyt toden teolla lentoon, ja Carroll kaupattiin vain 1,5 vuotta myöhemmin Hammersiin. Valioliigassa Carroll on pelannut kaikkiaan 248 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 54 maalia. Englannin A-maajoukkueessa hän esiintyi yhdeksän kertaa vuosina 2010-2012.

– Olemme tehneet tämän diilin eteen töitä jo jonkin aikaa ja olemme varmoja, että tämä on oikea siirto sekä pelaajan että seuran osalta. Andy etsii uutta haastetta urallaan ja me tarvitsemme laadukkaan ja kokeneen pelaajan! kommentoi Readingin päävalmentaja Veljko Paunović seuran sivuilla.

Reading FC

@ReadingFC
🎓 A nine-time @England international.
👏 Over 𝟐𝟓𝟎 Premier League appearances.
⚽ 80 career goals.
🏆 Championship and League Cup winner.

Just an overview of Carroll’s career so far! 💪

#WelcomeAndy | #Royals150