Manchester Unitedin on Skotlannin entisen maajoukkuepuolustajan Alan Huttonin mukaan pestattava huippuluokan manageri, jos seura mieli tosissaan taistella kärkisijoista Valioliigassa.

Football Insiderin sisäpiirilähteen mukaan Ole Gunnar Solskjærin työpaikka on ainakin toistaiseksi turvattu ja norjalainen on puikoissa 20. marraskuuta pelattavassa Watford-ottelussa.

– Se on vaikea tilanne. Hänelle on annettu enemmän liikkumavaraa, koska hän on seuralegenda. Ymmärrän sen täysin, mutta jos Man United todella aikoo kilpailla paikasta neljän parhaan joukossa, he tarvitsevat eliittimanagerin, Hutton sanoo FI:lle.

[readmore from=Manchester-United]

– He tarvitsevat jonkun piristämään joukkuetta. Olen työskennellyt parissa heidän pelissään tällä kaudella, esimerkiksi Leicester-pelissä – he näyttävät joukkueelta, joka koostuu yksilöistä. He eivät prässää joukkueena, he eivät ole tehokas yksikkö. Vaaditaan iso nimi, joka tulee sisään ja panee tuon kuntoon.

The Times uutisoi aiemmin, että United kosiskelee ranskalaislegenda Zinédine Zidanea uudeksi manageriksi.

Vaikka Leicesterin Brendan Rodgerskin on yhdistetty Unitediin, Zidanen nimi vaikuttaa tällä hetkellä olevan brittimedian huulilla. Monessa mediassa spekuloidaan jo Zidanen mahdollisilla pelaajahankinnoilla, mikäli mies ottaa ohjat Old Traffordilla.

Useammassa jutussa mainitaan myös se, että Zidane olisi konkarihyökkääjä Cristiano Ronaldolle mieluinen valinta uudeksi manageriksi.