Manchester Cityn Bernardo Silva on pyytänyt Portugalin kansalta anteeksi maajoukkueen esitystä ratkaisevassa MM-karsintaottelussa.

Johtonsa menettänyt Portugali hävisi Lissabonissa Serbialle 1–2 ja joutui suoran kisapaikan sijaan tyytymään paikkaan jatkokarsinnassa.

– Se oli huono peli Portugalin kannalta. Onnistuimme tekemään aikaisen maalin, mutta sen jälkeen lopetimme pelaamisen. En löydä hyvää selitystä siihen, en tiedä mitä sanoa, Silva kommentoi Daily Mailin mukaan.

– Se oli hirveää. Meidän on suoriuduttava paljon paremmin, koska meillä on jatkokarsinta maaliskuussa ja teemme parhaamme selviytyäksemme jatkoon. Mutta kotona 65 000 fanin edessä meidän olisi pitänyt pystyä parempaan.

Ratkaisu nähtiin 90. minuutilla, kun Mestaruussarjassa pelaavan Fulhamin maalitykki Aleksandar Mitrović puski pallon verkkoon.

– Pyydän anteeksi portugalilaisilta, jotka katsoivat peliä, jota heidän ei olisi pitänyt nähdä. Suunnitelma oli yrittää pitää palloa. Serbia dominoi meitä täysin. Pelaajiemme laatu huomioiden se tuskin on hyväksyttävää.