Manchester United kaavaili Ole Gunnar Solskjærin valmennustiimiin kuuluneesta Mike Phelanista tilapäisluotsia, mutta suunnitelmasta lopulta luovuttiin. Asiasta kertovat ESPN:n lähteet.

Michael Carrick on Unitedin peräsimessä, kun joukkue kohtaa Mestarien liigan tiistai-illan ottelussa Villarrealin. Hän johtaa joukkoja, kunnes löydetään väliaikaisvalmentaja ruoriin loppukauden ajaksi.

Lähteiden mukaan seurajohto suunnitteli alun perin, että Solskjærin potkujen jälkeen valmennusvastuun ottaisi kokeneempi Phelan, joka työskenteli aikoinaan jo Sir Alex Fergusonin valmennustiimissä.

[readmore from=Manchester-United]

Carrickin valinnan uskottiin kuitenkin saavan enemmän tukea pelaajien ja fanien keskuudessa. Mies on pidetty Unitedin ex-pelaaja, jolle kertyi seurassa yli 450 ottelua vuosien 2006 ja 2018 välisenä aikana.

Lähteiden mukaan useampi Unitedin pelaaja on ollut ihmeissään siitä, ettei koko valmennustiimi lähtenyt samalla ovenavauksella. Pelkona on, ettei lyhyellä tähtäimellä tapahdu kovin paljon pelillisiä muutoksia.

Unitedin esitykset ovat olleet surkeita viime viikkona. Jos kaikki kilpailut huomioidaan, joukkue on hävinnyt 13 edellisestä ottelustaan seitsemän.