Manchester Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodward saattaa viivästyttää lähtöään auttaakseen uuden managerin etsinnässä, kertoo Sky Sports.

United kertoi huhtikuussa, että Woodward jättää pestinsä tämän vuoden lopussa. Hänen lähdöstään kerrottiin sen jälkeen, kun United oli vetäytynyt suuren kohun aiheuttaneesta Euroopan Superliigasta.

[readmore from=Manchester-United]

Sky Sportsin mukaan nyt Woodwardin on kuitenkin määrä olla mukana väliaikaisen ja pitkäaikaisen managerin nimityksessä. United antoi sunnuntaina kenkää Ole Gunnar Solskjærille, joka luotsasi joukkuetta lähes kolmen vuoden ajan.

Lähestyvästä lähdöstään huolimatta Woodward on ollut keskeisessä osassa seuran päätöksentekoa, kuten myös Solskjærin lähtöpassien kohdalla. Skyn mukaan tämänhetkinen sekasorto Unitedin urheilupuolella tarkoittanee sitä, että Woodward jatkaa tärkeässä roolissa vielä kuukausien ajan.

Woodward on työskennellyt Manchester Unitedissa vuodesta 2005 asti ja nykyisessä tehtävässään vuodesta 2012 alkaen. Puutteellisesta jalkapallotietämyksestään arvosteltu Woodward on saanut kritiikkiä muun muassa epäonnistuneista siirroista ja valmentajanimityksistä sekä isojen jatkosopimusten antamisesta rotaatiopelaajille.