Tottenhamin harjoituksissa nähtiin eilen yllättävä vieras, kun italialaislegenda Alessandro Del Piero kävi tapaamassa joukkuetta.

Del Piero, 47, muistetaan yhtenä kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista. Juventus-legenda voitti torinolaisseuran kanssa kuusi kertaa Serie A:n mestaruuden sekä Mestarien liigan kaudella 1995-96. Vuonna 2006 hän pelasi suuressa roolissa, kun Italia juhli maailmanmestaruutta.

Mutta miksi Del Piero vieraili Tottenhamin harjoituskeskuksessa? Hänen hyvä ystävänsä, Tottenhamin päävalmentajaksi marraskuun alussa palkattu Antonio Conte paljasti syyn.

– Alessandro tuli harjoituskentälle tapaamaan meitä. Hän oli Lontoossa Skyn vieraana Chelsea–Juventus -ottelussa, Conte kertoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

Pelasimme yhdessä, valmensin häntä ja yhdessä voitimme paljon urallamme. Oli mukava nähdä hänet pitkästä aikaa.

– Alessandro tsemppasi kaikkia pelaajia ja se oli mukava asia meille.

Tottenham on pelannut Conten aikakaudella kolme ottelua, joista se on voittanut kaksi ja pelannut kerran tasan. Huomenna torstaina pohjoislontoolaiset kohtaavat Konferenssiliigan vierasottelussa Muran, ja tulevana viikonloppuna joukkueella on edessä vieraspeli Burnleya vastaan.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
𝐂𝐨𝐧𝐭𝐞 𝐱 𝐃𝐞𝐥 𝐏𝐢𝐞𝐫𝐨 😍

Look who visited Hotspur Way today 👀🇮🇹

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.