Kun joukkueet ovat pelanneet Valioliigaa tällä kaudella 12 tai 13 ottelua, näyttää maalipörssin kärki perin yksitoikkoiselta. Se ei tosin haitanne Liverpoolin kannattajia.

Piikkipaikalla keikkuu joskus aiemminkin maalinteossa onnistunut Mohamed Salah 11 osumallaan. Seitsemän maalia mieheen ovat tehneet egyptiläisen joukkuetoverit Diogo Jota ja Sadio Mané, sekä Leicesterille edelleen pyssyttelevä Jamie Vardy. Entisellä Englannin maajoukkuekärjellä on toki mahdollisuus järjestellä sunnuntaina kärkipäätä uusiksi; Ketut isännöivät Watfordia kello 16 Suomen aikaa alkavassa pelissä.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.
Teksti jatkuu upotuksen jälkeen.

Liverpool FC

@LFC
A strong scoring start for our trio 🔥⚽️

Huolimatta maalipörssin kärkipäästä, Liverpool ei Valioliigaa johda. Se on ottelun enemmän pelattuaan pisteen päässä Chelseasta, joka kohtaa sunnuntain iltapelissä Manchester Unitedin. Bluesissa maalintekovastuu jakautuu hieman tasaisemmin; joukkueen pelaajista korkeimmalla pörssissä on Reece James neljällä osumallaan. Kaikkiaan Thomas Tuchelin joukot ovat onnistuneet maalinteossa 30 kertaa, Liverpoolin vastaavan luvun ollessa 39.

Oman pään pitävyydessä kärkijoukkueiden väleillä on eroja. Chelsean maaliin pallo on mennyt kaudella tähän mennessä vasta neljästi, Liverpoolin rysään 11 kertaa. Sunnuntai-iltapäivällä kolmostilalla olevan Manchester Cityn maalisuhde on 25:6.