Englannin naisten jalkapallomaajoukkue teki tiistaina historiaa, kun se voitti MM-karsintaottelussa Latvian peräti maalein 20-0.

Englannin tehokkain pelaaja oli neljä maalia tehnyt ja kaksi alustanut Lauren Hemp. Hänen lisäkseen kolme muutakin pelaajaa, Bethany Mead, Ellen White ja Alessia Russo, onnistuivat tekemään hattutempun.

Englanti rikkoi aiemman voittoennätyksensä peräti seitsemällä maalilla. Aiempi ennätys oli vuodelta 2005, jolloin Englanti murskasi Unkarin 13-0-lukemin.

Englanti on ollut MM-karsinnoissa täysin ylivoimainen. Se on voittanut kaikki kuusi otteluaan murskaavalla maalierolla 53-0. Pahnanpohjimmaisena oleva Latvia on sen sijaan hävinnyt kaikki viisi otteluaan. Se on onnistunut maalinteossa kahdesti, mutta omissa on kolissut peräti 46 kertaa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.