Eden Hazard lähti suurin odotuksin Chelsean riveistä La Ligan jättiläiseen Real Madridiin. Aika Espanjassa on ollut kuitenkin kaikkea muuta kuin menestyksekäs.

Belgialainen siirtyi Madridiin kesällä 2019. Siirtosumma oli hurjat 115 miljoonaa euroa. Transfermarkt arvioi Hazardin tuolloin jopa 150 miljoonan arvoiseksi.

Nykyisin miehen TM-arvo on 25 miljoonaa euroa. Voisi sanoa pudotusta tulleen melkoisesti.

Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin kerrotaan pitävän Hazardia suurimpana epäonnistumisenaan. Hän halusi belgialaislaiturista eroon jo aiemmin, mutta silloinen valmentaja Zinedine Zidane halusi pitää Hazardin.

Ranskalaismestari antoi tälle vastuuta, vaikka esitykset olisivat jättäneet paljon toivomisenvaraa.

Nykyinen valmentaja Carlo Ancelotti on toista maata. Hän ei peluuta Hazardia käytännössä ollenkaan. Pérez voi nyt huoletta yrittää päästä belgialaisesta eroon, mutta mahdollisimman pienellä tappiolla.

On sanomattakin selvää, että Hazardin viime vuosien terveysmurheet, ongelmat fyysisen kunnon kanssa ja heikot esitykset ovat pudottaneet belgialaisen hintaa muuallakin kuin Transfermarktissa.

Newcastlella on nyt rahaa enemmän kuin millään toisella jalkapallojoukkueella. Siellä on myös paniikki, koska putoamisen uhka on todellinen.

El Nacionalin mukaan Newcastle on tarjonnut Hazardista 40 miljoonaa euroa. Pérez haluaa saman lähteen mukaan kymmenen miljoonaa enemmän, koska hän tietää toisen osapuolen varallisuuden.

Madridissa ollaan varmasti silti tyytyväisiä, että noinkin iso tarjous on pöydällä.

Lähteet: El Nacional, TeamTALK