Barcelonan ranskalaislaituri Ousmane Dembélé on aiemmin jo yhdistetty Valioliigan puolella Newcastleen ja Manchester Unitediin.

24-vuotias pelaaja on kärsinyt pahoista loukkaantumisista La Ligan jättiläisessä oikeastaan siitä asti, kun hän siirtyi seuraan vuonna 2017.

Todella kovaa palkkaa nauttivan Dembélén halutaan pysyvän Kataloniassa. Päävalmentaja Xavi ja seurajohto haluavat ranskalaisen allekirjoittavan jatkosopimuksen ennen vuodenvaihdetta.

Uudessa sopimuksessa on Mundo Deportivon mukaan suunnilleen samat ehdot kuin edellisessä, mutta vain ranskalaisen ollessa kunnossa. Palkka on heikompi, jos tämä kärsii jatkossakin vammoista. Eli tulot olisivat sidottuja pelikuntoon sekä tuloksiin.

Tammikuussa Dembélé aloittaa nykyisen sopimuksensa viimeisen kuuden kuukauden jakson, joten kaikki seurat saavat neuvotella hänen kanssaan vapaasti.

Valioliigassa on nyt kolmas aidosti kiinnostunut joukkue. Mundo Deportivo kertoo Barcelonaa lähellä oleviin lähteisiin vedoten, että myös Tottenham haluaa ranskalaisen riveihinsä.

Antonio Conte on erittäin kiinnostunut Dembélén saamisesta. MD:n mukaan Newcastle tuskin tulee kysymykseen, koska ranskalaispelaaja haluaa pelata pokaaleista.

Sekään ei varsinaisesti osu yksiin Tottenhamin kanssa, mutta Conten uskotaan olevan se palanen, joka houkuttaa huippupelaajia myös Spursiin nyt ja luo pohjan menestykselle.

Italilaisen luotsaama joukkue pelaa myös sellaisella ryhmityksellä, jossa Dembélé pääsisi käyttämään vahvuuksiaan erinomaisesti.

Tottenhamin puolesta puhuu myös seuran urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici. Tämä yritti hankkia Dembélén jo edellisessä seurassaan Juventuksessa, mutta tuolloin siinä onnistumatta.

Barcelona on antanut pelaajalle aikaa joulukuun loppuun asti. Jos nimeä ei paperiin ilmesty, niin katalonialaisjätti myynee Dembélén jo tammikuussa.