Aaron Ramsey lähti Arsenalista Serie A:n Juventukseen kesällä 2019. Aika Torinossa on sujunut varsin mollivoittoisesti alusta saakka.

Massimiliano Allegrin suunnitelmiiin walesilainen ei ole kuulunut ja Ramseyn taival Juventuksessa on päättymässä tammikuussa liki varmuudella.

Vanha rouva haluaa eroon 30-vuotiaan keskikenttäpelaajan suurista palkkamenoista. Hän tienaa arviolta noin seitsemän miljoonaa euroa kaudessa. Ramseyn sopimus jatkuisi vuoteen 2023 asti.

Osasyy sivuraiteille joutumiseen löytyy toki loukkaantumisista, joita walesilainen on kärsinyt urallaan varsin runsaasti. Sama kaava on ainoastaan korostunut Italiassa.

Paluu Arsenaliin on ollut esillä jo muutamia kertoja, mutta päävalmentaja Mikel Arteta ei Calciomercaton mukaan koe Ramseyn tuovan pohjoislontoolaisten nuoreen ryhmään juurikaan lisäarvoa.

Espanjalaisluotsi haluaa peluuttaa nuoria pelaajia ja luoda pohjaa tulevaisuudelle.

Sen sijaan kolme muuta Valioliiga-joukkuetta nousevat esille Ramseyn tulevaksi kodiksi. Newcastle, Leeds ja Everton haluavat walesilaisen riveihinsä jo tammikuussa.

Calciomercaton mukaan Leeds haluaisi ensin solmia lainasopimuksen kauden loppuun asti, jonka jälkeen tilannetta katsottaisiin uudelleen.

Everton olisi valmis tekemään siirron välittömästi ja käyttämään siihen yhteensä noin 15 miljoonaa euroa.

Newcastle taas omaa pohjattoman kassan ja pystyisi ainakin taloudellisesti viemään tämän kilpajuoksun, mutta mitä haluaa Ramsey itse?

Se lienee kuitenkin varmaa, että tammikuussa walesilaisen osoite vaihtuu Valioliigaan. Kohde on vain toistaiseksi arvoitus.

Lähde: Calciomercato