Nuorena Evertonia kannattanut Liverpool-ikoni Jamie Carragher sanoo Sky Sportsilla suorat sanat Evertonin omistajan Farhad Moshirin toiminnasta.

– Se on iso ongelma. Hänellä ei ole hajuakaan siitä, mitä hän on tekemässä. Siten on ollut kahdeksan manageria, pelaajia hankitaan vasemmalta, oikealta ja keskustasta. Kyllä, hänellä on rahaa, mutta hänellä ei ole minkäänlaista jalkapalloasiantuntemusta, Carragher kommentoi.

Evertonin johtokunnasta löytyy Bill Kenwrightin ja Denise Barrett-Baxendalen kaltaisia vannoutuneita seuran kannattajia. Carragherin mukaan kumpikaan ei olisi halunnut entistä Liverpoolin manageria Rafael Beníteziä lähellekään Goodison Parkia.

– Heidän ongelmansa on se, kun he eivät yksin päätä asioista, että he pelkäävät niin paljon Moshiria vastaan asettumista, koska tämä on se kaveri, jolla on rahaa ja joka toteuttaa uuden stadionin. Ilman tätä sitä ei todennäköisesti tapahdu.

Jalkapallojohtaja Marcel Brands jätti Evertonin muutama päivä sitten. Carragherin mielestä hollantilaista ei voi yksin syyttää seuran hutihankinnoista.

– Mainitsin aiemmin, että Everton on hankkinut 58 pelaajaa sinä aikaa, kun Moshiri on ollut siellä. Brands ei ole ollut siellä koko aikaa. Ei mitään mahdollisuutta, että Brands olisi hankkinut kaikki nuo pelaajat. En puolusta häntä, mutta ei ole mitään mahdollisuutta, että hän olisi valinnut ainuttakaan manageria.