Marcelo Bielsan luotsaaman Leedsin epäonni loukkaantumisrintamalla ei näytä loppuvan.

Valioliigassa viime kaudella komeasti yhdeksänneksi sijoittunut Leeds on kärsinyt koko alkukauden jatkuvista loukkaantumisista eikä ole pelannut vielä peliäkään ilman, että joku heidän avauskokoonpanon pelaajista olisi ollut sivussa.

Leeds koki viimeisimmät takaiskunsa viime viikonlopun kotiottelussa Brentfordia vastaan. Liam Cooper joutui jättämään kentän jo vartin pelin jälkeen, Kalvin Phillips heti toisen puoliajan alkuhetkillä.

Telegraphin mukaan Phillips kärsii takareisivammasta ja on sivussa pelikentiltä noin kaksi kuukautta. Leeds-kippari Cooperin sairausloman pituudesta ei ole vielä tietoa.

Myös Brentfordia vastaan paluun pelikentille tehnyt Patrick Bamford on sivussa tulevista otteluista. Englantilaishyökkääjä loukkaantui tuulettaessaan lisäajalla syntynyttä 2-2-tasoitusosumaansa ja huilaa arviolta noin kahden viikon ajan.

SPORTbible

@sportbible
Kalvin Phillips has been ruled out for around two months & Patrick Bamford reportedly got injured celebrating his equaliser at the weekend.

Leeds' next four games:

Chelsea (A)
Man City (A)
Arsenal (H)
Liverpool (A)

Merry Christmas Leeds fans. 😳

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.