Ralf Rangnick luotsaa Manchester Unitedia tänään keskiviikkona ensimmäistä kertaa euro-ottelussa, kun sveitsiläisseura Young Boys vierailee Old Traffordilla.

Manchester United on varmistanut lohkovoittonsa jo ennen päätöskierrosta, joten joukkueella ei kotiottelussaan liiemmin panosta ole. Onkin oletettavaa, että useampi vähäiselle vastuulle kuluvan kauden aikana jäänyt pelaaja saa ottelussa näyttöpaikan.

[readmore from=Manchester-United]

Rangnick teki jo tiistain lehdistötilaisuudessa paljastuksia avauskokoonpanoon nousevista pelaajista. Saksalaisluotsi kertoi, että maalilla aloittaa vain yhden ottelun tällä kaudella pelannut Dean Henderson. Keskikentällä tullaan näkemään sekä Donny van de Beek että Nemanja Matic, joka toimii ottelussa Unitedin kapteenina.

Kapteenivalinnasta voi samalla päätellä sen, että Harry Maguire sekä Bruno Fernandes ovat lepovuorossa Young Boysia vastaan.

Manchester United ja Young Boysin välinen ottelu pelataan keskiviikkoiltana kello 22 alkaen. Kaikki Mestarien liigan ottelut ovat katsottavissa suorana lähetyksenä CMoren suoratoistopalvelusta.

Manchester United

@ManUtd
Top place = guaranteed 🔝👏

It's time to close the group in style 👊

#MUFC | #UCL

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.