Bruno Lage ihmetteli Manchester Cityn voittomaaliin johtanutta rangaistuspotkutuomiota. Lagen valmentama Wolverhampton hävisi vieraissa niukasti Citylle 1-0-lukemin.

Raheem Sterlingin viimeistelemä voittomaali syntyi kyseenalaisesti tuomitusta rangaistuspotkusta Jonathan Mossin tulkittua Bernardo Silvan keskityksen osuneen Joao Moutinhon käteen. Hidastuksissa pallo näytti osuneen kainaloon, mutta VAR ei kumonnut tuomiota.

– Se oli minusta hyvin outo tuomariratkaisu ja hyvin outo VAR-tuomio, Lage arvosteli BT Sportin haastattelussa.

– Camoon. Puolustan aina VAR:ia. VAR on hyvä asia modernissa jalkapallossa, mutta tässä tapauksessa on ymmärrettävä tosiasiat. Okei hän nostaa kättään tehdäkseen suuremman suojan, mutta mihin pallo koskee? Se ei ollut hänen kätensä.

Wolves joutui pelaamaan koko toisen puoliskon vajaamiehisenä Raúl Jimenezin saatua kahden varoituksen jälkeen ulosajon avausjakson lopussa. Varoitukset tulivat 45 sekunnin sisällä toisistaan.

Jimenezin ensimmäinen kortti nousi meksikolaisen katkaistua rikkeellään Cityn vastaiskun. Toinen oli hyökkääjään omaa turhautumista hänen estettyä vastustajaa antamasta vapaapotkua.

Lage kertoo puhuneensa tähtensä kanssa päivän tapahtumista.

– Jimenez tietää, ettei hän voi tehdä sellaista. Olen jo puhunut asiasta hänen kanssaan. Kun menin pukukoppiin, näin pettymyksen hänen kasvoillaan.

– Mutta se ensimmäinen varoitus. Olen katsonut tilanteen. Hän ei koskenut siinä miestä ja meillä on 10 miestä hänen takanaan.

– Nämä olivat raskaita tuomioita, jotka maksoivat meille paljon.