Arsenal tiedotti tiistaina verkkosivuillaan, että joukkueen kapteenina viime vuodet toiminut Pierre-Emerick Aubameyang on menettänyt kapteeninnauhansa.

Arsenalin manageri Mikel Arteta päätyi kovaan ratkaisuun sen jälkeen, kun Aubameyang oli toistuvasti rikkonut joukkueen sääntöjä.

Aubameyangin kolmas ”kurinpitorikkomus” tapahtui viime viikolla, kun hän sai seuralta luvan matkustaa sairaan äitinsä luokse ja tuomaan hänet takaisin Englantiin. Hän kuitenkin palasi sovittua myöhemmin, jonka vuoksi hänet hyllytettiin jo viime viikonlopun Southampton-ottelusta.

[readmore from=Pierre-Emerick-Aubameyang]

Useat Arsenal-kannattajat ympäri maailman ovat pitäneet sosiaalisen median perusteella Artetan ratkaisua hyvänä, mutta toimittaja, ja kovana Arsenal-kannattajana tunnettu Piers Morgan kihisi raivosta, kun hän sai kuulla Aubameyangin menettäneen kapteeninnauhansa.

Häpeällinen päätös Artetalta. Mikä inhottava tapa kohdella miestä, joka meni – seuran täydellä tiedolla ja luvalla – auttamaan sairasta äitiään, Morgan twiittasi raivoissaan.

Piers Morgan

@piersmorgan
Shameful decision by Arteta. What a disgusting way to treat a man who went - with the club’s full knowledge & permission - to help his sick mother.

Sky Sports News

@SkySportsNews
Pierre-Emerick Aubameyang has been stripped of the #AFC captaincy, and won't be available for selection against West Ham tomorrow night in the Premier League.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.