Evertonin loukkaantumissuma on pahentunut entisestään.

Toffeesin hyökkääjää Richarlisonia odottaa ”usean viikon” tauko tositoimista pohjelihaksen repeämän takia. Richarlison, 24, joutui jättämään sunnuntain sarjaottelun Crystal Palacea vastaan kesken pohjevaivan takia, ja myöhemmin testeissä vamma paljastui repeämäksi.

Myös laitahyökkääjä Andros Townsend loukkaantui sunnuntaina ottelussa entistä seuraansa vastaan. Englantilaislaiturin jalassa on ”pieni” murtuma, jota tutkitaan vielä myöhemmin tällä viikolla. Townsend, 30, on ollut yhtä vaille kaikissa otteluissa Evertonin avauksessa tällä kaudella.

Lisäksi Evertonin kapteeni ja laitapuolustaja Seamus Coleman, 33, kärsi Palacea vastaan luun ruhjeista ja pehmytkudosvaurioista. Hänen tilanteestaan saadaan lisää tietoa tulevina päivinä.

Evertonin sairastuvalla olivat jo entuudestaan toppari Yerry Mina, keskikenttäpelaaja Allan sekä tähtihyökkääjä Dominic Calvert-Lewin, joka on ollut elokuusta asti sivussa reisivamman ja murtuneen varpaan takia.