Manchester Unitedin edustusjoukkueen valmentaja Kieran McKenna on siirtymässä Ykkösliigassa pelaavan Ipswichin uudeksi manageriksi, kertovat useat lähteet.

McKenna, 35, on työskennellyt Unitedissa vuodesta 2016 lähtien. Hän toimi ensin alle 18-vuotiaiden joukkueen valmentajana ja nousi parin vuoden jälkeen miesten edustusjoukkueen valmennusryhmään.

Ykkösmiehistössä McKenna on avustanut kolmea eri manageria – José Mourinhoa, Ole Gunnar Solskjæriä ja Ralf Rangnickia – sekä väliaikaisvalmentaja Michael Carrickia.

Manchester United antoi viime kuussa kenkää Solskjærille ja nosti Carrickin väliaikaisesti joukkueen puikkoihin, kunnes hänet korvasi väliaikaismanageri Rangnick. Carrick jätti Manchester Unitedin valmennusryhmän väliaikaispestinsä päätyttyä, ja McKennasta on tulossa toinen valmentaja, joka lähtee lyhyen ajan sisällä apujoukoista.

Athleticin mukaan United on antanut McKennalle luvan neuvotella Ipswichin kanssa, eikä manchesteriläisseura aio seistä hänen ja hienon mahdollisuuden tiellä.

Ipswich antoi joulukuun alussa kenkää managerilleen Paul Cookille. Joukkue on tällä hetkellä Ykkösliigassa 12. sijalla.