Tottenham ja Crystal Palace kohtaavat Boxing Dayn ottelussa Pohjois-Lontoossa. Kamppailuun lähdettiin asetelmista, joissa Antonio Conte oli edelleen tappioitta Spursin peräsimessä. Viiden Valioliiga-ottelun jälkeen kasassa oli kolme voittoa ja kaksi tasapeliä.

Avausjakso tapaninpäivän kierroksella oli täysin Tottenhamin heiniä. Palace lähti otteluun vauhdilla ja tuli varsinkin vasemman laitansa kautta muutaman kerran vaarallisesti. Wilfried Zaha oli aktiivinen, mutta tulosta ei tullut.

Tottenham ei löytänyt lyhytsyöttöpelillä tiloja vieraiden tiiviin pakan keskeltä, mutta pallonriistoista varsinkin Heung-Min Son ja Lucas Moura lähtivät hanakasti vastaiskuihin pitkillä tempokuljetuksilla.

Viimeiset ratkaisut jättivät silti toivomisen varaa. Noin 32 minuutin jälkeen Moura pääsi jälleen oikealla laidallaan irti. Harry Kane lähti keskustassa juoksemaan myös kohden maalia. Pieni siirto keskustaan ja tehottomuudesta kärsinyt englantilaistykki osui kolmatta kertaa tämän kauden Valioliigassa.

Samalla Kane nousi jakamaan Boxing Dayn ennätystä yhdessä Robbie Fowlerin kanssa. Kumpikin on nyt viimeistellyt yhdeksän kertaa tapaninpäivän kierroksella. Enemmän kuin kukaan muu.

Vain hetki Kanen osumasta, Spurs iski jälleen. Tällä kertaa Emerson Royal nousi oikeaa laitaa pitkin. Keskitys maalille ja Moura puski pallon sisään.

Crystal Palacen ilta synkkeni tummista sävyistä sysimustaksi vielä ennen avausnelivitosen päätöstä. Zaha nappasi toisen keltaisen korttinsa ja norsunluurannikkolaisen ilta päättyi nopeasti.

Hänellä yksinkertaisesti ei hermo pitänyt kaksinkamppailussa Davinson Sánchezin kanssa. Zaha kävi lopulta tönimässä täysin sopimattomaan tyyliin kolumbialaisen nurmenpintaan.