Newcastlen manageri Eddie Howe sanoo, että hänen joukkueensa olisi ansainnut enemmän maanantain 1-1-tasapelistä Manchester Unitedia vastaan Valioliigassa.

Magpies otti pelissä johdon jo ennen kymmenminuuttisen täyttymistä Allan Saint-Maximin osumalla, mutta vieraat tulivat toisella jaksolla tasoihin Edinson Cavanin maalilla.

– Me ansaitsimme voittaa. Jätkät noudattivat pelisuunnitelmaa loistavasti. Meidän oli oltava todella hyviä keskikentällä puolustaessa, kertasi Howe Chronicle Liven mukaan.

– Minusta me olimme todella hyviä, emmekä ansainneet takaiskua.

– Toivottavasti olemme nähneet uuden joukkueen ja haluamamme pelitavan alun.

Howe antoi myös päivityksen loukkaantuneista hyökkääjistä Callum Wilsonista ja Saint-Maximinista. Wilson otettiin hieman ennen taukoa vaihtoon ja Saint-Maximin ontui penkille pelin loppuhetkillä.

– Callumin loukkaantuminen vaikuttaa vakavalta. Siinä menee viikkoja, ehkä kuukausia. Olin peloissani hänen puolestaan, kun hän meni maahan ilman, että ketään oli hänen lähellään.

– Allanin vamma ei ole uskoakseni yhtä vakava, mutta tarpeeksi vakava siihen, että otimme hänet pois kentältä.

Howe pelkää, että Newcastlella ei ole loukkaantumisten ja koronatartuntojen myötä pian enää tarpeeksi pelaajia otteluiden pelaamiseen.

– Jätkät antoivat kaikkensa, mutta meillä käyvät pelaajat vähiin.

– Nämä ovat vaikeita hetkiä meille. Uskoakseni tarvitaan 13 kenttäpelaajaa ja maalivahti [jotta joukkue voi pelata]. Olemme vaarallisen lähellä sitä lukemaa.