Manchester Cityn hyökkääjä Ferran Torres siirtyy pysyvästi Barcelonaan. Seurat ovat vahvistaneet siirron verkkosivuillaan.

Espanjalainen Torres, 21, liittyi Cityn riveihin kesällä 2020 Valenciasta 28 miljoonalla eurolla. Hän ehti pelata manchesteriläisseurassa 43 ottelua tehden niissä yhteensä 16 maalia ja syöttäen neljä.

Torresia ei ole nähty pelikentillä lokakuun jälkeen jalkapöytävamman takia.

– Ferranin pitäisi olla ylpeä siitä, mitä hän on saavuttanut Manchester Cityssä, kommentoi Cityn jalkapallojohtaja Txiki Begiristain seuran tiedotteessa.

– Hän pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa uudessa maassa, mutta hän sopeutui hyvin. Hän antoi aina sata prosenttia itsestään, teki kovasti töitä joukkueen eteen ja iski maaleja, jotka auttoivat meitä voittamaan pokaaleja.

– Loukkaantuminen valitettavasti esti häntä pelaamasta enemmän pelejä tällä kaudella, mutta Ferran on pelaaja, jonka kanssa olemme kaikki nauttineet työskentelystä, ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää Barcelonaan ja hänen urallaan.

Torres on solminut Barcelonan kanssa kesään 2027 ulottuvan sopimuksen, joka sisältää miljardin euron ulosostoklausuulin.

Manchester City

@ManCity
Ferran Torres has left Manchester City and completed a permanent move to Barcelona.

#ManCity