Aston Villan entinen hyökkääjä Gabriel Agbonlahor arvelee, etteivät Manchester Unitedin Marcus Rashford, Mason Greenwood ja Jadon Sancho pidä siitä, että seura hankki Cristiano Ronaldon.

Englannin maajoukkueessakin esiintynyt Agbonlahor jopa väittää Football Insiderin haastattelussa, että kolmikko ”pelkää laukomista” Ronaldon läsnäolon takia.

– Minusta näyttää siltä, että Ronaldo välittää vain maaleistaan, hän kommentoi maanantain Newcastle-ottelun jälkeen.

– Ronaldo mökötti koko pelin ajan. Hän nosti kätensä ilmaan, koska ei saanut paikkoja. Sitten pelin jälkeen hän juoksi mököttäen pois kentältä, ja voin kuvitella hänen mököttäneen pukuhuoneessa.

[readmore from=Cristiano-Ronaldo]

– Hänen asenteensa ei ollut kohdallaan. Jos olisin Rashford, Greenwood ja Sancho, pelkäisin laukomista. Joka kerta kun he laukovat, hän nostaa kätensä ilmaan ja kysyy, miksi ette syöttäneet minulle. Harmonia pukuhuoneessa ei ole kunnossa. Rashfordin ja Greenwoodin vire on romahtanut Ronaldon ollessa siellä. He eivät pysty ilmaisemaan itseään. Tuntuu kuin he miettisivät, että heidän on syötettävä Ronaldolle tai luotava paikka Ronaldolle.

Agbonlahor huomautti, että ennen portugalilaisen saapumista Greenwood haastoi vastustajia ja laukoi ahkerasti. Nyt sellaista ei näy, ja Newcastlea vastaan vaihtopenkki kutsui jo ensimmäisen puoliajan jälkeen.

– Jos olisin Rashford, Greenwood tai Sancho, sanoisin itselleni: ”Voi, miksi meidän piti hankkia hänet?” Hän on mahtava pelaaja, jolla on ollut mahtava ura, mutta hän ei ole enää sama pelaaja. Man United pelasi kauden parasta peliään Chelseata vastaan, kun Ronaldo oli penkillä.

Agbonlahor väläyttää, että todellinen manageri pudottaisi Ronaldon avauskokoonpanosta seuraavassa ottelussa.