Manchester Cityn entinen keskikenttäpelaaja Samir Nasri kertoo tuoreessa Canal+:n haastattelussa, että hänen ja manageri Roberto Mancinin välit eivät olleet ihanteelliset.

Nasri, 34, ja Mancini, 57, työskentelivät yhdessä Cityssä viime vuosikymmenen alussa voittivat seurassa Valioliigan mestaruuden.

Ranskan entinen maajoukkuepelaaja esiintyi debyyttikaudellaan 46 kertaa Mancinin alaisuudessa, mutta Nasrin mukaan heidän yhteinen kemiansa ei ollut parhaasta päästä. Kaksikon välit ottivat kovan kolhun vieraspelissä Wolverhamptonia vastaan keväällä 2012.

– Hän puhui avausjaksolla minulle koko ajan. Käskin häntä lopettamaan. ”Ota minut pois kentältä, josset ole tyytyväinen”, kertasi Nasri.

– Tauolla valmistauduin tulemaan kentältä pois. Otin pukuhuoneessa kenkäni pois ja sanoin vieressäni istuneelle Yaya Tourélle, että jos hän (Mancini) puhuu minulle pahaa, niin heitän häntä kengilläni, koska hänellä oli tapana puhua epäkunnioittavasti pelaajille.

– Loukkasin häntä kaikilla nimillä. [Loukkasin] jopa hänen lapsiaan, jotka tulivat joskus pelaamaan reserveissä tai harjoittelemaan kanssamme.

– Seuraavana päivänä lähdin Pariisiin. Kaksi päivää myöhemmin olin penkillä Manchester Unitedia vastaan. Seuran puheenjohtaja tuli Abu Dhabista tapaamaan meitä, ja hän sanoi Mancinille, että me voitamme, jos minä olen kunnossa.

– Palasin joukkueeseen, ja me pääsimme sovintoon yksityiskoneessa, jonka hän maksoi kanssani, koska minun oli palattava Pariisista.