Watfordin managerin Claudio Ranierin kommentit hyökkääjä Emmanuel Dennisistä ovat herättäneet ihmetystä Nigerian jalkapalloliitossa, kertoo Watford Observer.

Ranieri antoi aiemmin tällä viikolla ymmärtää, että Dennis, 24, ei välttämättä osallistu tammi-helmikuussa järjestettävään Afrikan mestaruusturnaukseen, koska Nigerian jalkapalloliitto ilmoitti hänen kutsustaan alustavaan joukkueeseen liian myöhään.

– En ole varma, tuleeko minulla ikävä häntä nyt. En ole varma, meneekö hän [kisoihin], sanoi Ranieri tiistaina.

– Maajoukkueella on takaraja, johon mennessä heidän on lähetettävä esikutsunsa.

– Tiedän, että se sähköposti saapui myöhässä, ja minä haluan tietää kaiken. Maajoukkueella on takaraja, ja heidän on siihen mennessä lähetettävä esikutsunsa. Jos he eivät lähetä sitä, me voimme valita [osallistuuko Dennis kisoihin].

Watford Observerin mukaan Nigerian jalkapalloliitto on siinä ymmärryksessä, että se on toiminut asiassa täysin protokollan mukaisesti.

Nigerian jalkapalloliiton tietojen mukaan seurajoukkueiden on tiedotettava pelaajien kutsuista viisi päivää ennen yksittäisiä pelejä ja kymmenen päivää ennen turnausta, mikä tarkoittaa sitä, että Nigeria olisi voinut kutsua vasta Dennisin vasta tänään, torstaina, ja hänet saataisiin silti kisoihin. Kamerunissa pelattava Afrikan mestaruusturnaus alkaa 9. tammikuuta ja päättyy 6. helmikuuta.

Asiaan ei ole vielä saatu lopullista ratkaisua, mutta sen uskotaan syntyvän lähipäivinä. Observerin mukaan Watford ei halua käyttäytyä epäkunnioittavasti maajoukkueita kohtaan.

Viime kesänä Watfordiin siirtynyt Dennis on joukkueen tämän kauden paras maalintekijä kahdeksalla osumallaan.