Arsenalin ex-laituri Jermaine Pennant arvioi, että hankalaan tilanteeseen Tykkimiehissä ajautunut Pierre-Emerick Aubameyang saattaa hyvinkin päätyä äkkirikastuneen Newcastlen riveihin tammikuun siirtoikkunan aikana.

Aubameyang, 32, menetti hiljattain Arsenalin kapteeninnauhan kurinpitotoimena, eikä hänen tulevaisuutensa näytä seurassa kovin valoisalta. Miestä ei ole näkynyt kokoonpanossa kuudessa edellisessä ottelussa – samaan aikaan, kun joukkue on pelannut hyvin.

– Ammattilaisjalkapalloilija haluaa kaikissa tapauksissa pelata jalkapalloa. Ja jos niin ei tapahdu Arsenalissa, hän ei halua istua siellä kotona katsomassa viikonloppuisin, kun hänen joukkuekaverinsa pelaavat. Hän haluaa pelata jalkapalloa, Pennant kommentoi Stadium Astrolla.

– Hän on loistava pelaaja ja haluaa osoittaa sen. Nyt saattaa olla mahdollisuus saada sen seurauksena taas yksi iso siirto. Kapteeninnauhan menettäminen, siitä ei ole oikeastaan paluuta. Me tiedämme, ettei hänestä tule avauskokoonpanon pelaajaa. Me tiedämme, ettei hän tule saamaan paljoakaan peliaikaa.

– On varmasti kaikki mahdollisuudet, että tämä Newcastle-siirto toteutuu.

Saudiomistukseen siirtynyt Newcastle kaipaa kipeästi kovan luokan vahvistuksia, sillä nykymiehistöllä putoamispeikko uhkaa kauden päätteeksi.

Aiemmin kerrottiin, että Ranskan pääsarjassa pelaavan Saint-Étiennen Bakary Sako on paljastanut kosiskelevansa ex-joukkuekaveriaan Aubameyangia takaisin seuraan.

Lähde: Metro