Valioliigan ystävillekin tuttu Paolo Di Canio lyttää täysin Romelu Lukakun, joka joutui Chelseassa ongelmiin italialaiskanavalle antamansa haastattelun johdosta.

Lukaku kertoi Sky Sport Italialle olevansa tyytymätön rooliinsa ja haluavansa siirtyä lähitulevaisuudessa Interiin. Mies ei ollut kokoonpanossa viikonlopun Liverpool-kamppailussa.

– Tämä haastattelu osoittaa heikkouden urheilijassa, joka kuuden kuukauden jälkeen luovuttaa. Ehkä, koska hän saapui sinne ylimielisellä asenteella – sellaisen ihmisen, joka ei ymmärrä, mikä hänen todellinen tasonsa on, ex-pelaaja Di Canio kommentoi Sky Sport Italialla.

[readmore from=Romelu-Lukaku]

– Hän voitti Scudetton Italiassa yhtenä päähenkilönä muiden joukkuekavereidensa kanssa, mutta hän ei ole Lionel Messi. Inter olisi voittanut jopa ilman häntä, jos heillä olisi ollut Duván Zapata tai joku sen kaltainen pelaaja kärjessä. Hän on toimintakykyinen pelaaja, joka teki oman osuutensa siinä joukkueessa.

Sheffield Wednesdayn, West Hamin ja Charltonin paidassa pelannut Di Canio muistuttaa, että sitten Lukaku siirtyi Valioliigaan hallitsevan Mestarien liigan voittajan riveihin. Vastustajina on Manchester Cityn ja Liverpoolin kaltaisia joukkueita, ja belgialainen on vain yksi kova nimi muiden joukossa.

– Jos saavut Chelseaan ja ajattelet, että sinusta tulee numero ykkönen, sitten edessä on karu herätys! Chelsea pelasi paljon paremmin ilman Lukakua. Hän on hauras pelaaja. Kyllä, hänellä vaikuttaa olevan luonnetta, mutta kun hän puhuu tuolla tavalla, totuus on se, että hän on erittäin hauras.

Lähde: Football Italia