Manchester Unitedin kärkiosastolla saattaa tapahtua muutoksia tammikuun siirtoikkunan aikana.

Anthony Martial haluaa jättää seuran ja siirtyä peliajan perässä muihin maisemiin. Manchester Unitedin päävalmentaja Ralf Rangnick on julkisesti todennut Martialin kertoneen hänelle selvästi lähtöhaluistaan.

Lisäksi Edinson Cavanin nimi on pyörinyt aktiivisesti lehtien otsikoissa, mutta Rangnick on kertonut haluavansa pitää hänestä kiinni. Cavanin on määrä jäädä Manchester Unitediin.

L’Équipen mukaan Manchester United tarkkailee Mauro Icardin tilannetta. PSG haluaa päästä eroon kovapalkkaisesta Icardista, joka on jäänyt varsin pienelle vastuulle kuluvalla kaudella. Tiettävästi myös Juventus on kiinnostunut Icardista.

Lähde kertoo Manchester Unitedin tekevän peliliikkeitä Icardin suuntaan, jos Martial tai Cavani poistuu seurasta tammikuussa.

Icardia on aiemminkin yhdistetty Manchester Unitediin. Kärki on edustanut PSG:tä kahden ja puolen vuoden ajan, mutta ailahtelevat peliesitykset ovat johtaneet peliajan pienenemiseen, eikä hän kuulu Mauricio Pochettinon suunnitelmiin.

PSG:n on myytävä pelaajiaan sadan miljoonan euron edestä tammikuussa pysyäkseen FFP-sääntöjen rajoissa. PSG odottaa saavansa Icardista noin 30 miljoonaa euroa.