FA Cup tarjoili lauantaina upeita tarinoita. Yksi niistä oli, kun kuudennella sarjatasolla pelaava Kiiderminster Harriers kaatoi Mestaruussarjassa pelaavan Readingin.

Kidderminster pelaa National League North -sarjassa, mikä on National League -sarjan kakkostaso. Sarja on jaettu eteläiseen ja pohjoiseen lohkoon. Kidderminster on sarjassa viidentenä. Reading on Englannin Mestaruussarjassa (toiseksi korkein sarjataso) sijalla 21.

Kidderminsterin pelaajien yhteenlaskettu markkina-arvo Transfermarktin mukaan on noin 750 000 euroa. Readingin kohdalla samainen lukema on 42,7 miljoonaa euroa.

Lauantai oli Englannin mittapuulla amatöörijoukkueelle iso päivä. Reading vieraili Aggborough Stadiumilla, jossa paikan päällä oli reilu 5 000 katsojaa.

Reading meni ensimäisen puoliajan lopulla 1-0-johtoon George Puscasin osumalla. Toisella puoliajalla Aggborough Stadium repesi liitoksistaan kahteen otteeseen. Ensin nykyisestä joukkueesta pisimpään seuraa edustanut Sam Austin toi kotijoukkueen tasoihin.

Riemu repesi 82. minuutilla, kun Amari Morgan-Smith teki ottelun voittomaalin. Juhlat olivat valmiita alkamaan.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Kidderminster Harriers 🦅

@khfcofficial
Absolutely incredible.

📸 Ade Hoskins

❤🦅 #Harriers #COYR

Ottelun jälkeen riemua riitti myös Kidderminsterin pukukopissa.

– Emme ole olleet neljännellä kierroksella 35 vuoteen. Mutta nyt olemme, beibi!, joukkueen manageri Jimmy O’Connor tuuletti pukukopissa.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Kidderminster Harriers 🦅

@khfcofficial
Just in case you didn't know...

  • Muokattu 10.1. klo 9.33: Korjattu päävalmentaja O’Connorin kommenttia. Kidderminster ei ole ollut neljännellä kierroksella 35 vuoteen, eikä 45 vuoteen, kuten aiemmin virheellisesti kirjoitettiin.