Manchester Unitedin englantilaistoppari Axel Tuanzebe allekirjoitti viime kesänä Aston Villan kanssa kauden 2021-22 kattavan lainasopimuksen.

Tuanzebe, 24, sai alkukauden aikana runsaasti vastuuta Dean Smithin alaisuudessa, mutta managerivaihdoksen jälkeen peliajassa tapahtui radikaali muutos.

Liverpool-legenda Steven Gerrard saavuttua Villan peräsimeen, sai Tuanzebe peliaikaa vain kahdessa ottelussa, yhteensä ainoastaan kymmenen minuutin verran. Tuanzeben lainapesti Villan kanssa purettiin viime viikolla ja toppari siirtyi loppukaudeksi lainalle Italian Serie A:ssa pelaavaan Napoliin.

Dimitri Tuanzebe, joka toimii veljensä Axelin agenttina, väittää, että Gerrardin Liverpool-tausta vaikutti puolustajan vähäiseen peliaikaan.

– Axel päätti siirtyä vasta sitten, kun kävi selväksi, ettei hän ole valmentajan ensimmäinen valinta keskuspuolustajaksi, Dimitri Tuanzebe kertoi ESPN:lle.

– Minulla on paljon ristiriitaisia ​​tunteita, kun kyse on Axelin ajasta Villassa. Fanit rakastavat häntä, koska hän vaikutti suuresti seuran menestykseen Mestaruussarjassa [kaudella 2018-19], jossa hän oli yksi avainpelaajista ja auttoi Villaa palaamaan Valioliigaan.

– Steven Gerrardin saavuttua Villa Parkille kuitenkin tuntui siltä, että Man Unitedin ja Liverpoolin välinen kilpailu heräsi henkiin, eikä hän halunnut antaa kunnollista mahdollisuutta Axelille.

Manchester Unitedin kasvatti debytoi Napoli-paidassa eilen sunnuntaina, kun hän pelasi 11 minuuttia Sampdoriaa vastaan. Napoli voitti kotiottelunsa 1-0-lukemin ja jatkaa Serie A:n kolmannella sijalla.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.